Alhamdulillah

Saturday, 29 June 2013

4 tahun

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Nak ambil peluang disini untuk mengucapkan selamat hari lahir yang ke - 4 tahun untuk anakanda tersayang...Danish (29 jun 2009 - 29 jun 2013). Semoga membesar dengan baik, sihat & ceria serta menjadi anak yang soleh dan cemerlang dunia dan akhirat. Semoga dilimpahi nikmat dan rezeki yang halal , hidup diberkati serta sentiasa diberi petunjuk dan hidayah supaya menjadi Muslim yang teguh benteng diri dan mempraktikkan ajaran agama dalam kehidupan seharian. Amin!

gambar ihsan google

Danish dan mama! 

Danish dapat hadiah harijadi daripada tok ma dan tok bah ~ RM100.
Terima kasih tok ma dan tok bah!

Acara membeli hadiah untuk besday boy!.. Danish nak kereta mainan, books and crayons!..
Books kami nak bawa dia ke Book Xcess, Amcorp Mall esok untuk pilih sendiri hehe..hurray!

Posing dengan koleksi kereta mainan baru ...2 bijik je? Ada lagi tu hehehe. Hobi Danish kumpul koleksi kereta.  Hot Wheels Car pelbagai warna, saiz dan bentuk ni memang dah lebih daripada 100 buah dalam koleksinya...

Besday boy teman mama shopping alatulis 

Besday Cake!



Papa & Danish!

Itu sahaja untuk kali ini..Jumpa next entry ya. Terima kasih kepada yang sudi singgah ke blog ini.
Wassalam!




14 comments:

Wirda Amir said...

happy bday danish...
empat tahun dah dia....
moga membesar jd insan yg beriman dan menjadi kebanggaan papa dan mama...

Rozita Ismail said...

selamat ulangtahun kelahiran wat baby..moga jd kebanggaan PAMA..

nurbijen said...

Happy Birthday Danish...
Moga jadi anak yg membahagiakan mama dan papa :)

Tuan Juhaida said...

Insha allah.tq wirda!

Tuan Juhaida said...

Tq akak!

Tuan Juhaida said...

Tq Nur!

aTieYusof Family said...

Happy birthday Danish...
moga membesar jd anak yg soleh..mesti dpt banyak hadiah ni:)

Tuan Juhaida said...

Tq atie!

Mia Liana said...

wahhhh... happy birthday to danish...

Tuan Juhaida said...

Tima kasih!hihi

LYAfrina said...

selamat hari lahir danish..
sedapnyer kek coklat dia..
autie doakan moga danish bjaya dlm khidupan d dunia & akhirat.. amin

Tuan Juhaida said...

Hehe tq atas doa itu!kek kecik je utk mkn 5 org je hihi

hainom OKje said...

Hepy Bezday Danish!
Danish ni mcm muka mama ke TJ? Nampak mcm seiras je!

Tuan Juhaida said...

Like mama, like son! Hihi