Alhamdulillah

Thursday, 6 June 2013

Kartunis cilik @ home

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Semoga semua teman berada dalam keadaan sihat dan ceria. Hari ni dah 27 Rejab 1434H. Sekejap ja masa berlalukan. Tak lama lagi kita akan menyambut kedatangan bulan Ramadhan yang mulia. Cuti sekolah pun hanya tinggal baki 3 hari je lagi.

tamak tak kami? kami dah bawa balik USS ke rumah kami hehehe
(replika ni sebagai kenang-kenangan)
Hari ni nak share beberapa lukisan anak-anak. Memang puera bertiga tu suka melukis .






 


ini pulak little Danish yang colour
Danish colour gambar dalam buku cerita abang

hasil kerja Danish hehe

ok itu saja untuk kali ini. Moga bertemu lagi di lain entry.
Sekian, wassalam!


p/s: perhatian untuk semua teman blogger, if ada terserempak kat luar n rasa2 macam cam, tegur tau hehe. Maklumlah ramai rakan blogger yang berada di KL nikan. Boleh rapatkan lagi hubungan silaturrahim.

13 comments:

ummuaidan said...

salam tuan Ju,
wah pandainya anak2 melukis..yg kecik sekali pun pandai gak tuh...mmg family yg kreatif..:)

Wirda Amir said...

salam tuan juhaida...

kreatifnya si comel tu....kalau diwarnakan lagi cantik agaknya...

Tuan Juhaida said...

Hehe jenuh abih kertas a4 kat umah.mama punya prinsip Go Green pun tak jln kat umah

Tuan Juhaida said...

Alhamdulillah

Rozita Ismail said...

ada bakat la danial ni,nt bleh ganti kartunis lat,hihi..

Tuan Juhaida said...

Lukisan tu campur2 lukusan danial dan haikal.depa bertiga sumer suka melukis

ANISRAHIM said...

Wah! pandainya lukis, sy ni, nama je graphic designer, tp kalu sy lukis live, hacurrrr :D

Tuan Juhaida said...

Salam kenal.tq sudi singgah blog sy ni.wah,graphic designer..anak2 sy mesti suka ni kalau involved bab2 melukis n kreatif2 ni.esp yg no 2 tu mmg minat origami,sketch n kerja2 yg kreatif2.hihi

BUNDA a.k.a KN said...

assalamualaikum,

bunda singgah..

Tuan Juhaida said...

Tq bunda hihi

ANISRAHIM said...

wahhh...ini warisan dr sape ni kak? ohsemnya :D besar2 ni mesti dalam jurusan seni bina atau cretif or sumthing like that :D

hainom OKje said...

Kira berbakatlah tu TJ.... Pandai mereka melukis....menurun sapalah agaknya tu hehe
Malangnya kita tak pernah jumpakan TJ....

Tuan Juhaida said...

Tulah...nanti kita buat gathering rakan blogger. Mkn2 hihi