Alhamdulillah

Tuesday, 18 June 2013

Romantik lunch for two!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Bertemu lagi kita dalam 'entry' kali ini. Kali ni nak share cerita romantik  lunch berdua dengan my little Danish  (hehe) di Secret Recipe. Sebenarnya memang saya tak pernah makan di Secret Recipe. Selalu pergi Secret Recipe hanya untuk beli kek2nya yang sodappp itu tapi tak pernah pula teringin nak try makan menu lain kat situ. Jumaat lepas tetiba menonong je me bawa Danish masuk ke Secret Recipe kat Jusco Alpha Angle tu hehe.


ice blended cappucino
Spring Roll yang sedap ni Danish punya
(Danish dah lunch kat sekolah  )
Chicken Steak Burger yang sedap ni pulak mama Danish yang punya haha
(jangan mare!!!)

Syukur, Alhamdulillah. Sedap!
Jumpa lagi next entry ye
Wassalam

sebelum terlupa, nak tempek juga gambar Brownies yang saya tempah dengan one of my form 5 student. Dia buat sendiri. Yummy! Boleh la hilangkan rindu pada Brownies Kartika Sari kat Bandung tu hehe.



p/s :entry ni auto published. tq!

10 comments:

Rozita Ismail said...

akak lalu je kat secret resepi tp xpenah masuk pun...!best la brwnis tu skali tengk cam bubur asyura lak coz kaler itam..yumm...yummi..hihi

Tuan Juhaida said...

Kalau nak try rasa brownies ni boleh la tempah ngan student ida.rm35 per box.

Wirda Amir said...

Assalamualaikum tuan juhaida..

Suka semua kek di secret recepi n kalau nak mkn yg lainnya br mkn kat situ..

Romantika danish n mama ye...

Tuan Juhaida said...

Waalaikumusalam wirda.mmg biasa weekdays...little danish la peneman mama lunch sebab kedua2 abgnya sek ptg n encik husband pun keja.mmg dok beromantika dgn danish jelah kesana sini hihi

nurbijen said...

sedapnya spring roll dan chocolate cake tu...
sekali sekala dating berdua :)

Tuan Juhaida said...

Tulah...dating ngan danish hihi

hainom OKje said...

Hehe...dating ngan Danish yeh...so bila dah try makan ni...mungkinkah ada yg kedua?

MaMa Rey said...

comelnya anak TJ..terliur pula tengok ice blended tu hehe

Tuan Juhaida said...

Danish jelah yg selalu teman mama now hihi.abg2 dia dah sek ptg n encik suami bz manjang hihi

Tuan Juhaida said...

Tima kasih hihi.mmg sedap pun ice blended tu....!