Alhamdulillah

Monday, 3 June 2013

JJCS Part 4 : USS (Sci- Fi City) and glamourous Marilyn Monroe

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Harap masih ada teman2 yang sudi membaca coretanku tentang JJCS Part 4 : USS (Sci- Fi City). Masih lagi cerita di USS hehe. Jangan mare & termuntah ye tengok banyak gambar kami hehe ....!

First attraction yang kami  join di Science-Fiction City ni ialah : Accelerator

benda ni akan berpusing-pusing dengan lajunya 

kena beratur dulu sebelum naik
huuu memang laju dan bergerak ke semua arah.risau rasa cam nak berlanggar dengan yang lain .fuh, nasib baik jap ja haha. ni gambar before start berpusing
After that, kami  ke Transformers The Ride. Ni memang tempat yang sangat dinanti-nantikan oleh semua hero-heroku.

Bergambar dengan Bumblebee

lagi amik pic dari jauh...malas nak beratur panjang

Nak naik ride ni, kids kena ukur ketinggian dulu. Danish tak melepasi ketinggian yang disyaratkan, so i pun tak masuk la , teman my little Danish kat luar sementara my hubby masuk bersama-sama Haikal dan Danial. Kebetulan semasa menunggu kat luar ada show Sesame Streets. Layannnn!


Apabila, my heroes keluar dari Transformer The Ride, memang muka masing2 cukup teruja dan happy. Katanya memang Transformer The Ride ni paling best!! hehe. 


Tapi kami tak naik la roller coaster  ni hehe. Mau muntah hijau tak pun muntah warna -warni kalau naik tu hehe.

Kami jalan-jalan lagi.


Ada dance show depan Public Library.
Ni pulak gambar di depan bangunan Lights, Canera, Action! Steven Spielberg. Jangan lepaskan peluang masuk dalam studio ni tau. Memang gempak!!








ni plak my heroes setia menanti hehe cuba teka depa tengah tunggu apa?hehe
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
haha depa semua menunggu mama beratur nak bergambar dengan Marilyn Monroe haha. Tengok pic ni dah nampak cam Beauty and the Beast je.. I lah yang jadi Beastnya hehe.
Jangan mare!

ok, sampai sini dulu. Jumpa lagi dalam next episode JJCS Part 5 .
Wassalam

6 comments:

Rozita Ismail said...

waaah seronoknyeeer....!bila la ana dpt pegi sana,huhu...

hainom OKje said...

Tak muntahlah TJ, best apa baca experience org ..... Mcm pergi pulak rasanya......hehe
Tak menahan jeles okje the pic dgn kak Marilyn tu hehe

Tuan Juhaida said...

One sweet day

Tuan Juhaida said...

Hehe ramai beratur nak bergambor ngan akak marilynmonroe palsu tu hihi

Wirda Amir said...

salam tuan juhaida...

bergambar dgn bintang lagenda tu yg paling mahal tu...hehehe

nampak happy je seisi keluarga...alhamdulillah...

Tuan Juhaida said...

Hehe xde la niat nak mengagung agungkan dia pun.just utk kenangan.

Alhamdulillah,rasa gembira bila buat xtvt bersama keluargakan