Alhamdulillah

Sunday, 30 June 2013

Eyelid training glasses

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Nak kongsi satu lagi iklan yang agak lucu bagiku. Baru dapat email untuk produk ini. Produk ini sesuai untuk yang bermata sepet dan nak dapatkan double eyelid tanpa perlu melakukan sebarang pembedahan kosmetik.

Eyelid training glasses RM55 ( less 67%)
9124904812_ddc29a5414_o.jpg
gambar ihsan google

Apa pendapat teman-teman semua. Haishhh...dunia hari ini memang macam2 ada. Manusia patut bersyukur dengan setiap anugerah yang Allah berikan. Tak boleh sewenang-wenangnya ubah kejadian Tuhan kecuali jika faktor kesihatan .Sekian, Wassalam.

8 comments:

Rozita Ismail said...

ooo yg ni akak penah tengk kat tv aritu dlm WHI...tp yg tu dia wat kuar lemak kat ats mata,gerun la pulak bila tengk...

Tuan Juhaida said...

Hihi ni mcm spek je.main sangkut je

Kniedaz said...

macam2 zaman sekarang ni..hehe

hainom OKje said...

ohhh gitu pulak....syukurlah dilahirkan ada double eyelid...hehe...yelah bg yg tak de mungkin teringinkan...

Kakzakie said...

Biasanya org bukan bangsa kita yg tak ada eyelid kot. Org Melayu dan India rata-rata ada kan... tapi kalau dah mixed ada jugalah yg kena guna ni..

Tuan Juhaida said...

Sy rasa benda tu mcm akan menyakitkan mata je coz dok tertekan kat mata.sakit semata2 utk cantik...amatla x berbaloikan

Tuan Juhaida said...

Syukur alhamdulillah

Tuan Juhaida said...

Tulah pasal.mcm2 ada