Alhamdulillah

Sunday, 30 June 2013

Flea Market, Amcorp Mall, PJ

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni nak sembang sedikit tentang Flea Market, Amcorp Mall. Kebetulan tadi kami ke Book Xcess, Amcorp Mall. So setiap kali weekend , memang ada Flea Market kat sini. Macam2 barang ada di jual dengan harga yang murah dan berpatutan.


"It is the first Flea Market in Malaysia and still is the best with items from antiques, records, collectables, homemade food, old and new toys, pictures and photographs, stamps, old weapons as well as various other interesting items can be found at the Flea Market. This flea market is a treasure trove for antique bargain hunters. Amcorp Mall hosts the Best Flea Market in Malaysia. Dozens of participants set up tables all over the mall from the Lower Ground floor up. The set ups normally take place on Sundays from 9 am to 6 pm. "

gambar ihsan google
gambar ihsan google
gambar ihsan google
Cantik sangat hand made card ni! Kreatif. Sekeping yang size kecil RM15.


Pelbagai barangan ada di jual di sana. Sesiapa yang berminat, boleh cuba berkunjung kesana untuk mencuci mata dengan pelbagai item menarik .

"The rate for flea market booth is RM80 for 2 days(pay 1 month ahead).
3 feet X 6 feet table and 1 chair is provided.
Please bring your own maroon colour table cloth."

Menarikkan! Sewa tapak pun murah je ni. Boleh ni nak try gi cuba menjual barang kat sana setiap ahad ni hehehehe.

Boleh cuba contact Amcorp Mall Management Office untuk tahu details:

No. 18, 2nd Floor, Blok B Amcorp Tower,
Psn Barat,
46050 Petaling Jaya,
Selangor
Tel: 03-79662300



Berbalik kepada cerita kami di Book Xcess, memang pergi kedai buku ni untuk beli hadiah harijadi yang diminta Danish.

we love books!


Masing2 dengan buku baru beli..
Antara hasil dapatan kami di Book Xcess
Ni mama punya!


Ok .Itu saja untuk kali ini. Kita jumpa lagi next entry.
Wassalam

10 comments:

Rozita Ismail said...

hihi...like mother like son..!

nurbijen said...

Flea market lebih kurang carboot sale kat sini la... mcm2 benda boleh beli... banyak tak orang menjual kat sana?

Tuan Juhaida said...

Byk Nur!

Tuan Juhaida said...

Hihi

❤Kamsiah❤ said...

sama mcm akak...kalau ke kedai buku,berbondong2 borong..baca je belum tentu bila hehe

hainom OKje said...

Business minded mmg suka benda mcm nikan TJ. Mereka mmg mencari peluang...

Masing2 dah dapat buku, lepas ni duk dalam bilik baca atas katil le hehe

Tuan Juhaida said...

Hehe tulah.sy pun sama mmg suka mbaca n beli buku

Tuan Juhaida said...

Betul tu okje.kita ni asyik shopping minded je hehehe

Anonymous said...

Salam, sori nak Tanya cm ne nk sewa tapak tu..leh bg contact x? Mcj I 0137553938 ann thanx

Tuan Juhaida said...

Mungkin bole cuba contact amcorp mall management office 0379662300