Alhamdulillah

Friday, 28 June 2013

Cerita minggu ini!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Atas permintaan beberapa teman yang ingin melihat koleksi photobook terbaru ku...maka saya tempek kat entry ni beberapa keping gambar photobook ni. Harap dapat menceriakan hati teman yang nak sangat tengok tu hehe. (Teman2 yang lain jangan rasa bosan ya dengan cerita photobook ni tau)

40- page  15" x 11" large landscape debossed hardcover 




Habis cerita photobook, nak share picture hadiah sling bag Monsters University yang anak2ku dapat.  Cantik juga!


hadiah daripada one of my 'biras' yang baru balik outstation dari Sabah hehe .
Cantik! Tqvm !
buku terbaru untuk minggu ni


Sekian, itu sahaja untuk kali ini. Jumpa lagi dalam next entry tentang "Aman Palestine" dan Danish's besday.
Wassalam.

12 comments:

nurbijen said...

cantik photobook yg Ida buat.... brooch tu pun cantik :)

Rozita Ismail said...

kreatif la ida cipta photobk sndiri...tahniah...berkenan ler brooch tu!hehe

Tuan Juhaida said...

Tima kasih nur!

Tuan Juhaida said...

Hehe amboi melangit pujian akak tu.bukan susah pun buat photobook sendiri now...

elly-daily said...

Cantik photobook tu... akan diusahakan jugak satu hari..

aby said...

Salam tj.
Aby pun tngh ushakan 1 photobook. Select bbrape gmbo dr ribuan yg tersave.di Pendriv pastu anta ke kedai dan buat photobook mcm tu

Tuan Juhaida said...

Tima kasih!bagus2...buat utk kenangan hari tua hihi risau jika simpan softcopy je skali rosak,terdelete ke apa terus hilang semua photo

Tuan Juhaida said...

Bagus aby!sy mmg minat bab2 fotografi dan buat photobook sendiri ni.suka tgk gambar.buat utk kenang kenangan di hari tua hihi

Wirda Amir said...

cantiknyer photobook dan isi kandungannye tu...

cantik juga brooch pemberian ente punye beras...hehe

buku apa tu ju...?

Tuan Juhaida said...

Tq wirda.
Oo buku tu koleksi kartun utk edisi puasa dan raya

hainom OKje said...

Macam macam cerita yang terjadi...yg bestnya dapat brooch hehe

Tuan Juhaida said...

Hehe rezeki.alhamdulillah