Alhamdulillah

Monday, 3 June 2013

JJCS Part 3: USS (Far Far Away Castle / Ancient Egypt / The Lost World)

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Kembali lagi bersiaran hehe...JJCS Part 3: USS (Far Far Away Castle / Ancient Egypt / The Lost World)

(p/s : jangan lupa baca JJCS Part 1 dan JJCS Part 2)

dari jauh dah boleh nampak Istana Far Far Away
memang best Shrek 4-D Adventure! Thumbs Up!
Far Far Away dari jarak dekat sebelum kami masuk ke dalamnya untuk pengembaraan Shrek 4-D !
Seperti biasa, di dalamnya tak boleh ambil gambar dan rakam video hehe...tapi memang best!

ni dalam kedai cenderamata
 




Sempat ' posing' dengan Puss In Boots selepas keluar dari Far Far Away Castle! Danish menangis la pulak, terkejut tengok watak favourite dia dah ada kat depan mata hehe
Seterusnya kami menuju ke Jurassic Park dan Revenge of The Mummy. Time ni Danish dah nampak penat berjalan, so kami sewa stroller untuk little Danish. Sewa stroller SGD 10.







ambil gambar orang lain jelah hehe...malas nak beratur panjang sangat
opppssss...seksi la pulok!
 

ok ,sampai sini dulu...hingga ketemu lagi dalam JJCS Part 4 : Sci-Fi City.
Sekian, Wassalam!

6 comments:

Rozita Ismail said...

selamat menikmati percutian yg menakjubkan....!yg herannya naper bby naik keta sorong?

Tuan Juhaida said...

Hehe mesti tak bc abis2 ni hihi.danish dah penat bjalan.besarkan dlm tu.kita yg dewasa ni pun mmg enguh betis n sakit kaki juga hihi

Rozita Ismail said...

oic,cam bila masuk zoo negara la...kalu bwk bby, bwk keta tolak skali coz penat nak dukung...

Tuan Juhaida said...

Zoo negara xpe.tak perlu bw stroller.bolwh naik tram dia hihi.ni kami sewa stroller utk danish kat uss coz kesian dia penat berjalan.senang kat sana...boleh park stroller memana je bila kita nak naik ride.xde org amik pun

hainom OKje said...

Ala ala Disneyland jugaklah nikan TJ.....sian Danish terkejut tuuu...

Tuan Juhaida said...

Tulah dia tkejut tgk besar sgt dpn mata kot.padahal watak kegemaran dia tu puss in boots