Alhamdulillah

Tuesday, 18 June 2013

GEMS vs Procurement

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Seperti yang dijanjikan, 'entry' kali ini mengupas tajuk Bowling Tournament antara team GEMS dan Procurement. Lokasi pertandingan ialah Cosmic Bowl, Midvalley. Pertandingan ini berlangsung pada hari ahad, 16 jun 2013 bersamaan Hari Bapa. Kali ni me n my kids hanya jadi penyokong setia my hubby yang akan main utk team GEMS . Ada 6 kumpulan utk GEMS dan 6 kumpulan utk team Procurement. Setiap kumpulan terdiri daripada 3 peserta. GEMS dan Procurement ni adalah divisyen dalam TM (opis my hubby).

Persaingan memang sengit gitu hehe. Depa main 3 game. Memang tahap nak tercabut tangan jugak ler dahla baru semalam balik daripada Jungle Trekking kat Air Terjun Sungai Chiling hehe.



first game my hubby dapat 3 strike hehe
suasana memang meriah



Secara keseluruhan team GEMS menang. Tahniah untuk encik suami dan semua kawan-kawannya! Selamat hari bapa juga untuk my hubby tersayang.

Little Danish buat kad ucapan Hari Bapa untuk papa di tadikanya 
so sweet!
Sekian, wassalam.
Jumpa next entry dengan tajuk "Lunch for 2" dan "Eksploitsi wanita"
...stay tune...

p/s: Entry ni auto-published. Tq!

6 comments:

nurbijen said...

Tahniah buat group papa :)
Comel danish posing dgn card tu :)
Amboi, dah semakin advanced... dah pandai auto publish, syabas my friend :)

Tuan Juhaida said...

Tq nur!
Nur la sifu saya hihi

Rozita Ismail said...

tahniah wat yg menang..kreatif btul kad yg danish buat tu..hihi

Tuan Juhaida said...

Hihi.tq!

hainom OKje said...

Ada support dpd isteri dan anak tersayang tu yg menang tu hehe

Tuan Juhaida said...

Hehe moral support gitu!!