Alhamdulillah

Thursday, 13 June 2013

Anu dan Lulu

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Moga semua teman berada dalam keadaan sihat dan ceria. Rindu pada teman-teman...Rindu nak menulis di blog...cuma masa agak tidak mengizinkan

Sedikit perkongsian apa yang berlaku sepanjang minggu ini, antaranya:

Selasa : Demonstrasi anjing pengesan dadah dari Unit K9 PDRM
Ada 2 ekor anjing yang dibawa oleh unit K9 ni .
Anjing2 itu bernama Lulu dan Anu!

Buku yang baru dibeli secara online dapat pada hari Selasa...
tapi belum sempat baca lagi
tadaa...! Dah siap dah canvas prints 18" x 12"   kami hehe.
Memang cantik canvas print ni...suka teksturnya!

cd photo pun dah dapat... so dapat dah photo my heroes!
candid!
mama with masquerade mask la plak!!

Khamis (13/6/13) Danish first day at Kumon ...
Danish nak meneruskan legasi abang2nya di Kumon. Abang Haikal dan Abang Danial dah stop bila dah masuk sekolah rendah sebab  scheduled dah padat hehe

Lupa plak nak bagitau...baju rayaku yang ditempah pun dah siap...aik cepat betul siap ni...godaan ni rasa nak pakai haha kena sorok dulu. Seminggu ja hantar dah siap. Hantar ke kedai yang first time try situ. Bila try, emm ok , sedap juga pakai  jahitan pun kemas. Upah?? Standard la kat KL ni walaupun hantar kat kedai bukan bertaraf butik eksklusif huhu.


...dan banyak lagi aktiviti lain yang padat menunggu, yang pastinya setiap weekend di bulan  Jun ini sudah penuh dengan pelbagai aktiviti...looking forward!

Sekian, wassalam. Jumpa next entry ya! Tata!

13 comments:

Rozita Ismail said...

hihi...ramai btul pminat anu n lulu..!cecantik ler gmbr2 tu...danial meneruskan legasi abg2nya,bljr kumon...bagus tu

Rozita Ismail said...

hihi...ramai btul pminat anu n lulu..!cecantik ler gmbr2 tu...danial meneruskan legasi abg2nya,bljr kumon...bagus tu

Anonymous said...

Hi Mama yg awesome...
Best jgk tgk anu n lulu wpn kita bpanas..bdk2 pn mcm seronok join activiti ni..ckgu2 pn..hehe..
Kak ju, cantik la famili photoshoot.. nnti tlg tnyekn tuk edit n print bp yea costnye..
** nora & zara (:

Tuan Juhaida said...

Tq nora.
K.ju dah tanya...tp dia now bz ngan final exam so x amik job kot buat masa ni

Tuan Juhaida said...

Danish bukan danial hihi

Anonymous said...

Ok.. xpe..just nk tau price je dl.. hehhehe..
Tq k.ju (:

hainom OKje said...

Sedap jugak nama anjing tu hehe...
Dah tampal kat dinding ke belum gambar tu TJ?
Memang mood rayalah kawan kita ni yeh!

Tuan Juhaida said...

Hehe canvas print tu dah letak kat rak yg attach kat dinding.

Tak sangka plak siap bj tu dgn begitu cepat...hihi

Tuan Juhaida said...

Ok nora hihi

NoEn said...

cantik la gambar heros akak tu

aTieYusof Family said...

banyak juga aktiviti sepanjang minggu ye Kak...wah! baju raya dah siap? cepat nya..hehe..semangat..;)

Tuan Juhaida said...

Terima kasih

Tuan Juhaida said...

Tulah pasal..tercepat lak