Alhamdulillah

Sunday, 2 June 2013

JJCS Part 1 :JPO, Kulaijaya, Johor

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Semoga teman-teman semua sihat walafiat dan ceria sentiasa

Coretan kali ni tentang  jalan-jalan cuti sekolah (JJCS  Part 1) hehe. Ada part -part la plak... (sebab banyak gambar nak letak hehe)

JJCS Part 1 ni tentang kunjungan kami ke  Johor Premium OutletS (JPO). Ni memang my first time gi JPO ni...mungkin kawan2 dah biasa gi sana. Alang-alang dah sampai ke Johor, kami pun singgah la di JPO  yang terletak di Kulaijaya ni. Jamu mata haha.

sedikit tentang JPO:


80 OUTLETS STORE:
Find impressive savings at

Adidas, Armani, Burberry, Canali,
Coach, Ermenegildo Zegna, Gap,
Guess, Lacoste, Michael Kors,
Nike, Oroton, Polo Ralph Lauren,
Salvatore Ferragamo, Tumi and more.








ni butik wajib masuk bagiku hehe...Carlo Rino







Selesai menjamu mata di JPO, kami balik ke hotel kami di JB. Malam tu kami 'dinner' berdekatan dengan hotel iaitu di Galleria Mall. Try makan nasi ayam penyet kat sini , tapi rasanya tak menepati seleraku. Tapi bihun gorengnya memang sangat sedap!


ni gambar dihadapan Galleria
Now masa untuk balik hotel dan tidur setelah penat seharian. Esok perlu bangun pagi dan bersiap awal untuk perjalanan seterusnya ke Universal Studios Singapore (USS)

Jangan lupa baca next entry ye! Sila klik disini.
 Sekian, wassalam!



7 comments:

LYAfrina said...

bestnyer.. x yoh g oversea..cuma kena sediakan $$$ dulu la kan...

Tuan Juhaida said...

Ha ah.kalau nak gi oversea tu lagi la byk belanjanya hihi

Rozita Ismail said...

percutian yg amat bermakna,cam honeymoon la ni....hikhik

Tuan Juhaida said...

Hehe bukan honeymoon..lebih kpd family vacation...bw anak2 bercuti2 time cuti sekolah

hainom OKje said...

TJ....walaupun okje ni org Johor...to tak pernah sampai lagi...
Mcm ngeri je nk masuk! Hehe

Tuan Juhaida said...

Hehe.oo br tau okje org johor

Masya said...

ni entry permulaanya yer.. wahh seronoknya.. cuti sekolah jalan2...