Alhamdulillah

Sunday, 14 April 2013

Ada rupanya..

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Jap ja 2 hari bercuti di hujung minggu, tup-tup esok dah hari Isnin semula n guys...back to work.. everybody! Sigh! hehe

Rupa-rupanya ada foto me n Ceqgu yang terkini, yang diambil pada hari raya tahun lepas (2012).Hehe nak tempek juga kat sini untuk kenangan. Maklumlah, bestfriend sejak tadika lagi tu.

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
me n CeqGu


Tadi masa di Jusco AU2 (Setiawangsa), ternampak mesin untuk ambil 'Instant photo'. Sebenanrnya dah selalu tengok mesin ni tapi tak pernah terasa untuk mendekatinya. Tapi dek kerana teruja baca 'entry ' Hainom OKje tentang photo instant ni bebaru ni, hari ni i paksa semua 4 orang hero-heroku masuk ke dalam bilik mesin tu haha. Mula-mulanya memang hero-heroku taknak aaa, dah gambar pada booth tu sumer gambar perempuan haha. Kena paksa juga.

Inilah rupanya booth instant photo tu

Room 1: untuk bergambar

Room 2 :Editing room

Tapi memang kami agak 'jakun' so lepas snap picture terus print dan tak 'edit' pun haha. Lagi satu sebabnya nak cepat.

Inilah hasilnya!...tapi x sempat posing , camera dah snap. Maklumlah mesin tu cakap Korea, mana faham. Pas ni kena belajar bahasa Korea la pulak.

Ok,itu aje untuk kali ini. Tata!
Wassalam!


13 comments:

Wirda Amir said...

assalamualaikum...

singgah tgk kat sini..

rindu pada si dia...hehe

mkn apa petang minggu ni...?

LYAfrina said...

owh..saling kenal dgn cheqgu ya...

menariknya..klo lya nk pose puas..

salam pknalan gk dr lya

Tuan Juhaida said...

Mkn pisang goreng ptg td hihi.jap ja cuti.esok dah start keja blk kan.tq sudi singgah hihi

Tuan Juhaida said...

Salam kenal.tq sudi dtg blog ni.hihi..br nak belajar ber 'blog'.yupp,ceqgu tu kawan sejak tadika lg

Rozita Ismail said...

tu ke ceqgu?comei gak orgnya...hehe
kesian depa xnak kena paksa...

Nora Karim said...

ha ah la... saya selalu gak nengok mesin ni... tapi tak pernah cuba lagi sebab harganya mahal jugakan?!

nurbijen said...

comel dua2 cikgu ni posing :)
Teringin nak snap gambar mcm tu jugak, tapi saya pun tak faham bahasa korea juga.. hihihi

Tuan Juhaida said...

Rm10

Tuan Juhaida said...

Hehe

PuanZaniff said...

waa..thun lpas punya raya eh..xlma g nak tahun ni dh kan..kejap je..
salam kenal..done follow

Tuan Juhaida said...

Tq sudi dtg blog sy.tulah.jap ja setahun

hainom OKje said...

hehe....dah try pun...manyak syiokkan TJ... okje yg edit tu semua anak2...okje harus tak tau haha....

Ohhh ceqgu pun kawan TJ sekali rupanya.... mana jumpa tu kat kg ke kat sini?

Tuan Juhaida said...

Yupp.ceqgu tu bf sejak tadika lg.mmg parents kami pun bkawan.hihi.tu gambar masa raya tahun lepas kat kg