Alhamdulillah

Friday, 19 April 2013

Terima kasih, NOEN!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ni nak kongsi tentang buku ini.

Edisi Bahasa Melayu (RM 25)

Semalam sempat melawat blog NOEN dan tertarik dengan 'entry'nya tentang buku Deadly Mist ni. Saya terus terjah BookCafe.com .my untuk dapatkan buku yang sama, malangnya telah kehabisan stok. Memandangkan keinginan yang sangat kuat untuk memiliki buku ini, so hari ni balik dari kerja terus ke MPH, Jusco Alpha Angle untuk mencari buku ini.Taadaa....happy sangat melihat timbunan stok buku ini di MPH. Selepas 'speed reading' buku ini (belum khatam lagi ) , saya ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada NOEN kerana berkongsi tentang buku ini di blognya. Saya juga nak sarankan pada semua kawan2 supaya segera dapatkan buku ini. Memang berbaloi.! Saya rasa menyesal pula tak tahu tentang buku ini dengan lebih awal....




5 comments:

nurbijen said...

nanti bila dah khatam tu, share kat blog tau...

Rozita Ismail said...

yupp...bila abis bc bleh share ilmu

Rozita Ismail said...
This comment has been removed by the author.
azlina razak said...

apa yg dia ckp dlm buku tu? seram je rasa..hehe

hainom OKje said...

Wah TJ,.... nampaknya kata kata yg bawah tu memang sangat terkena OKje ni hehe