Alhamdulillah

Saturday, 6 April 2013

Apa pilihan anda?

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Hehe...'entry' hari ni pelik sikit hihi...nak bagi pilihan pada teman-teman pembaca sekalian pilih tajuk untuk i coretkan di blog ini...tapi ada pilihannya la....Pilihannya seperti dibawah. Nanti pilih nombor berapa ya...

1. Petrosains

2.  Bukit Fraser


4. Sunway Lagoon

5. KL Bird Park

6. Hot- Air Balloon , Putrajaya

7. Colmar Tropicale, Bukit Tinggi


8. Make your own volcano @ home


9. Make your own fake snow!

Hehe.. itu saja  buat kali ni...tengok  ada sambutan ke tak...Ada 9 pilihan...tapi mungkin tempat2 ni sudah biasa dilawati oleh teman2 semuakan.. Selamat memilih...ceh macam nak memilih calon untuk mengundi pulak ...

Wassalam




13 comments:

Moonirah said...

shopping kt bandung je lom lg kak :p

Tuan Juhaida said...

Mun, jommm ...best tu!hihi

Rozita Ismail said...

akak pun pilih shopping kat bandung...hihi

nurbijen said...

nak vote utk bandung tu jugak

Tuan Juhaida said...

ha nampaknya dah 3 vote utk Bandung ni...so kena bukak citer Bandung ni hihi

azlina razak said...

Saya pilih Shopping @ Bandung -Jakarta..hehe..skali dengan pilih mengundi..haha..sbb ini citer lain sikit dari yg lain..

Tuan Juhaida said...

Orite bebeh....tguuuu

the happy one said...

Jom plan trip hujung tahun ni... Kita buat family trip p mana2... Lama dh x jalan2 sama ma & abah...

Tuan Juhaida said...

Insya allah

hainom OKje said...

OKje pilih shopping kat Bandunglah TJ...

Tuan Juhaida said...

Orite....tguuu ya. ..

mama3heroo said...

ke semuanya menarik..semua tempat 2 kat atas tu sya blum pernah sampai lg...so akk kene la ceritakan semua skali..bleh..he3

Tuan Juhaida said...

In sha allah.akak br blajar2 tulis blog...mintak tunjuk ajar ye.entry bandung part 1 dah tulis tu.jgn lupa bc ye