Alhamdulillah

Thursday, 11 April 2013

Artis cilik in the house!!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua teman2

Hari ni just nak 'share' beberapa keping gambar lukisan putera-putera kesayanganku hehe
Artis cilik di rumah. Mereka bertiga memang suka melukis. Pendek kata kejap je habis 'drawing block' dan 'A4 paper' mama di rumah huhu

 lukisan little Danish (4 tahun)

 lukisan little Danish (4 tahun)

 lukisan little Danish (4 tahun)

Lukisan abang Danial untuk mama hehe...comelnya mama!

Lukisan Danial juga

Lukisan abang sulung, Haikal

ok itu saja untuk kali ini.Jumpa lagi.Wassalam.


12 comments:

nurbijen said...

Pandai anak2 Ida melukis, yg lukisan Danial tu siap ada message lagi :)
bagus bagus, dua mudah ingat :)

umi alya said...

pandainyaaaaaa..

Tuan Juhaida said...

Haikal plak suka tulis surat minta maaf hihi.nanti nak upload contoh surat dia

Tuan Juhaida said...

Hehe tp bsepah2 la umah ngan hasil kerja mereka.nak masuk file plak pas ni

Rozita Ismail said...

hehe...kelakar la bby tu,huruf terbalik cam tulisn rusia lak tp kemas kejanya...

Tuan Juhaida said...

Tulah.diakan belajar kat pusat tahfiz.so kenal huruf jawi dulu br rumi.tu yg dia tulis abc pun dr kanan ke kiri hihi

yan's cottage said...

salam juhaida....

singgah sini....budak2 sekarang nie..memang kreatif bab2 melukis dan mewarna...anak2 yan pun macam tu....

elly-daily said...

not bad.. kena file kan ni.. nanti besar black mail diorang.. haha

Tuan Juhaida said...

Haha tulah.kalau ikut mmg mcm2 about them kita nak simpan.nanti depa dah dewasa boleh tunjuk blk

Tuan Juhaida said...

Betul kan yan.kadang2 kita x expect depa dapat buat mcm2 hihi

hainom OKje said...

Bab tudung tu TJ sama je bentuknya dengan anak OKje...dia lukis pun lebih kurang gitu hehe

Tuan Juhaida said...

Hihi sepesen