Alhamdulillah

Friday, 26 April 2013

Dia mai dah!

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Moga semua teman-teman berada dalam keadaan sihat walafiat

..Pesta Buku Antarabangsa KL 2013 dah kembali!..


Best nih! Jom kita pakat gi ramai-ramai!
Saya tak sabar nak memiliki buku ni:

Novel Anthem hasil nukilan Hlovate 

Banyak juga hadiah menarik dan potongan harga yang hebat untuk pelbagai seleksi buku yang dijual sepanjang PBAKL 2013 ni. Jom adik kakak, jangan lepaskan peluang.!

Contohnya seperti di bawah:

Wow..menariknya! Mana tau kita bertuah dan merasa gi London kan! Bestnya!


Wow...UPrint pun jual voucher photobook 50% less sepanjang PBAKL 2013 ni.

p/s: Hehe...ada gaya 'promoter/salesgirl promote' barang tak hehe?

Apa-apapun...Membaca Jambatan Ilmu! Insha Allah, kita jumpa disana nanti.
Wassalam


7 comments:

Rozita Ismail said...

hihi...mula2 longhat utagha pastu jd cam penjual buku lak..!!!insha allah kita jumpa disana...

Tuan Juhaida said...

Insha allah.tp weekend ni ida xleh gi lg pesta buku coz kami rancang weekend breakaway! Hehe

nurbijen said...

best best... budak2 mesti suka agt dapat pilih buku...
Ida, yg harga photobook tu rasa mcm mahal jer.. yg saya buat hari tu dalam RM45+ jer utk 52 pages saiz A4

Puan Kutu said...

Nasib jauh je dr kl,klu tak dh terjah dah..:)

Tuan Juhaida said...

nur:sy pun br beli voucher photobook kat Groupon rm52 each hihi

pn kutu: jommm turun kl hihi

hainom OKje said...

Tulah....anak2 sebok mengajak TJ... tapi belum berkesempatan....bukan baru lepas pesta buku ke baru2 ni? hehe

Tuan Juhaida said...

Ha ah.ni pesta buku antarabangsa kl plak.tp mmg ramai gila org