Alhamdulillah

Saturday, 13 April 2013

Me n nurbijen 16 tahun yang lalu!

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Hari  ni dok belek-belek album lama , tertarik dengan foto masa matrikulasi kat Kolej Mara Kulim. Masa tu baru berumur 18 tahun hehe...budak mentah lagi...sedar tak sedar dah 16 tahun berlalu...cepat je masa berlalukan.
 Nak abadikan kat sini sekeping dua foto lamaku bersama-sama sahabat baikku. Salah seorangnya ialah nurbijen hehe. (Nur; jgn marah ye letak foto kita kat sini hehe)

Maaf kualiti gambar kurang elok kerana ni gambar lama hehe
(me with nurbijen, haey dan yati)

ni foto masa majlis konvokesyen matrikulasi di Kolej MARA Kulim with cikgu Azizan .
Kami berempat memang teman baik dan sentiasa bersama. Dok satu 'dorm' lagi.

Sekarang masing-masing dengan haluan masing2 , membina keluarga dan kerjaya. Namun diharapkan persahabatan dan silaturrahim yang telah terjalin tidak akan berakhir.

Tata!



P/S:gambar with ceqgu ada tp gambar time sekolah rendah, seksi n free hair la pulak hehe. So, tak mo la tempek kat sini hehe.

18 comments:

nurbijen said...

saya pun masih simpan lagi semua gambar2 tu.... dua tiga album penuh gambar kita berempat jer.. ekekekee

Tuan Juhaida said...

Haha byk btul gambar kita berempatkan.rindu betul

umi alya said...

rupanya mereka bertiga sahabat lama, Nur tetap maintain comelnya

Tuan Juhaida said...

Hehe tulah...mmg sahabat baik

Rozita Ismail said...

so sweet la u all....hihi

Tuan Juhaida said...

Hehe tq akak

mama3heroo said...

besfren rupanye.

Tuan Juhaida said...

Hehe.nurbijen n ceqgu dah lama tulis blog.sy br je start bulan feb tahun ni.

elly-daily said...

owh? Kolej Mara Kulim ke? saya pernah ke sana wakil Kolej Mara Banting main ping pong..masa sport's meet rasanya.. hehe dapat gak no. 3 utk women's double. good old times.

Tuan Juhaida said...

Ooo ye ke?tahun bila tu?tulah tkenang zaman2 study dulu hihi

Puan Kutu said...

gambar2 ni semua kenangan kan.mmg septutunya simpan utk mengenang memori zaman muda2.hiks..

btw slimnya waktu belasan tahun dulu.haha

Tuan Juhaida said...

Haha jauh bezanya dr now hihi.berbelas2 kg bezanya

Nora Karim said...

gambar 1 tu mana satu nurbijen? tak dpt nak cam pulak... hehe

Tuan Juhaida said...

Gambar satu tu bijen yg pakai tudung hitam hihi

hainom OKje said...

TJ sangat susah Okje nak gi blog TH tau.... sebab tak de uRL kat google +...buh le URL kat situ TJ....senang sikit...hehe..

Nasib ada entri ni kat blog bijen... terus je datang sini....

Seronokkan ada kenangan dengan teman2...

Tuan Juhaida said...

Sebenarnya x tau camne nak letak url kat google + tu hihi.boleh tunjuk ajar tak?maklumlah br lg bjinak2 tulis blog ni

NoEn said...

sweet and comel semuanya ;)

Tuan Juhaida said...

Hihi tq