Alhamdulillah

Saturday, 13 April 2013

Vroomm ..Vroomm .. & Korea Wall Sticker @ Viva!

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Buat apa hujung minggu ni?
Kami sekeluarga sempat berkunjung ke :

Jln Loke Yew, Taman Miharja, KL.

Gambar ihsan Google

Ni memang tempat pertama yang kami kunjungi di shopping mall ni (port fav anak2!)

 Danish & papa

 Danial

Haikal


Dah puas anak-anak naik motor tu, barulah kami boleh cuci mata kat kedai2 yang terdapat di dalam Viva Home ni.

Sekali tertarik pula dekat Korea Wall Sticker ni. Anak-anak sibuk pilih untuk lekatkan di dinding bilik masing-masing.

Cantikkan sticker ni?

Sticker kereta tu Danish punya hehe


Haikal n Danial suka sangat kerusi urut hehe


Antara yang menarik di Viva Home ni



dah balik rumah...operasi menampal 'sticker' di dinding la pulak

Danish punya dah siap tampal hurray!!

Haikal punya pun dah siap tampal. Tinggal yang Danial belum tampal huhu...esok la ye sambung Danial.

Ok sampai sini dulu utk hari ini. Tata!
Wassalam!





16 comments:

Rozita Ismail said...

hepi budak2 tu dpt pilih n buat yg depa suka..hihi

nurbijen said...

seronok dapat vroom2 hujung minggu...
cantik stiker2 tu... pandai anak2 ida pilih :)

Tuan Juhaida said...

Hihi tp rumah meriah mcm tadika la plak hihi.ceria!

Tuan Juhaida said...

Time cuti sek n blk kg,depa mesti nak tok bah bwk naik motor gi jejalan or ikut tok bah gi masjid hihi..mmg byk sticker yg cantik2 kat situ

Puan Kutu said...

berseri la rumah dengan sticker2 nie semua.anak bujang pulak 3 org.msti meriah n gamat rumah tu kan..

slm kenal juga..:)

Tuan Juhaida said...

Tulah meriah ngan suara depa.time gaduh tu bising cam ada 10 org anakhihi

BUNDA a.k.a KN said...

bukan senang sekali2 dapat luangkan masa bersama anak2 dan keluargakan..

Tuan Juhaida said...

Betul tu.hujung mgu mmg habiskan masa dgn anak2

Nora Karim said...

seronoknya jalan2 hujung minggu...!

Condoriano said...

This is really interesting shopping mall, but it looks empty, is it a new? cause I never heard it before even I live in KL.
That is a cute wallpaper :)

Tuan Juhaida said...

Hihi hujung minggu masa bersama anak2

Tuan Juhaida said...

This shopping mall have many furniture shop n all types of home accesories..not the types of regular shopping mall hihi

yan's cottage said...

yan pun suka pergi shopping maal yang semua ada di situ baru boleh shopping sambil berriadah kan...?

Tuan Juhaida said...

Yupp.senang skek camtu kan.one stop centre hihi

hainom OKje said...

Tak biasa gi area sini TJ.....selalu gi yg dekat2 je... tak jem ke situ TJ?

Tuan Juhaida said...

Tak jem sgt