Alhamdulillah

Thursday, 4 April 2013

adoi....panasnya!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua teman bloggers dan semua yang sudi membaca 'entry'ku kali ini

Nak dijadikan 'citer', 'today' i kena jadi 'bidan terjun' (biasa ler cikgu,mcm2 kena jadi) bawa budak olahraga ke pertandingan peringkat zon. Ada seorang guru olahraga dan i jadi peneman dia la. Lokasi pertandingan, Mini Stadium Bandar Tasik Permaisuri, Cheras.

Almaklum, cuaca sekarang yg panas dan x menentu..adoiiii...mmg jap ja dahaga air.Tapi yang menjadi masalahnya, air kat tandas pulak takde huhuhu...Bayangkan dengan jumlah orang yang ramai dan semua toilet tiada air.Dahla cuaca panas, sampai nak minum air pun takut nak ter 'tut' coz tiada air kat toilet.

Kami bertolak dari sekolah around kul 6.30pg dan now 2.30ptg....kami masih setia disini...setia la sangat ,hehe satu badan bau busuk masam,bermandi peluh.Nasib baik mana nak solat zuhur tadi ,ada air jap kat surau.Syukran!

Persembahan pada majlis perasmian penutup Kejohanan Olahraga Zon Keramat.

p/s: pukul 7.00 mlm baru kami sampai ke sekolah semula.Fuh, penat!!

share sikit gambar kasut sukan baru i hihihi...cantik tak??


itu saja utk kali ini.tata!



12 comments:

Anonymous said...

cuaca xmenentu skrg...xde lak pic kasut sukan baru..!!!hihi

PUANSTOBERI said...

tingat ms jadi GSTT dulu...mmg penah bawa budak2 juga..tp bukan sukan..apa eh..tak igt dah la.. huhuhu

Tuan Juhaida said...

Hihi tulah.mcm2 kat sek ni

nurbijen said...

Kat sana terlampau panas (sebab equinoks kan?), kat sini pula asyik beku jer...

Banyak tak dapat pingat?

Tuan Juhaida said...

Dpt 6 pingat je..syukur.!dkt maghrib baru sampai umah tadi huhu..

CeqGu said...

Aihh pasni kena pi beli kasut sukan jgk ler dah nak start keja balik huuuhuu

Tuan Juhaida said...

Bila anis start keja?

Anonymous said...

sweetnya kasut tu....my fvrte color tuh!hihi

Tuan Juhaida said...

Tq sis!

hainom OKje said...

Cantik...kasut tu hehe i punya dah tercabut u tapak dia sebab 'selalu' sangat jogging haha...

azlina razak said...

uiitt..cantek kasut..=)

Tuan Juhaida said...

OKje & Ina, tqvm!